Assortiment

Service

Service

Onderhoud & Reparatie
  • Online machine aanmelden
  • Ophaal & retourservice
  • Vervangende machine
Machine aanmelden
Ga terug

stoomreiniger VKG-20

Prijs op aanvraag

Productspecificaties

Spec1Stoomreinigers produceren stoom onder hoge druk (4 tot 10 bar). De grote hitte van de waterdamp zorgt er voor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak.

Productomschrijving

Klik hier voor effectiviteit van stoomreinigers voor de bestrijding van virussen en de testen in een onafhankelijk laboratoriumvoor covid 19

De VK-G 20 is een 6-bar Stoomreinigingsmachine die alleen stoom genereert, zonder zuigfunctie. Ontworpen voor licht / middelmatig vervuilde plaatsen.

Een lichtgewicht stoomreiniger, volledig vervaardigd in roestvast staal. Met een continu navulbare watertank, zodat u tijdens het werken kan bijvullen. Deze machine is ideaal voor commerciële sectoren waar geen vuil hoeft te worden opgezogen.

De stoom zorgt er als het ware voor dat de vervuiling ‘schrikt’ en loslaat. Tevens desinfecteert de droge, hete condens en doodt alle bacteriën. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen: met behulp van verschillende hulpstukken voor elke ondergrond. Reinigen met stoom, ook wel vapor-cleaning genoemd, is een milieuvriendelijke en snelle manier van grondig schoonmaken.

Veel minder arbeidsintensief dan de ouderwetse schrobmethode. Minder milieubelastend doordat het gebruik van chemische reinigingsmiddelen veelal overbodig is. Dit maakt de KW-G20 niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend! Waar voor te gebruiken? Alle gladde ondergronden zoals sanitair, spiegels, ramen en tegelwanden worden glanzend schoon met stoom.

Terug naar stoomreinigers

Ook het streeploos reinigen van RVS (Inox) oppervlakten behoort tot de mogelijkheid. Hete waterdamp verwijdert eenvoudig vet, vuil en reinigt tapijten, kleden, stoel, trap- en autobekleding, plafonds, sanitair en nog zo veel meer.

Druk
Temperatuur
Stoomregeling
Boiler
Opwarmtijd
Lengte slang
Maximaal vermogen
Voltage
6 Bar
160 graden
Traploos
1.5 Liter
4 Minuten
2.5 Meter
3200 Watt
220 – 230

 

 

 

 

Copyright © 2021 Van Kats Woerden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM