Assortiment

Service

Service

Onderhoud & Reparatie
  • Online machine aanmelden
  • Ophaal & retourservice
  • Vervangende machine
Machine aanmelden
Ga terug

Stoomreiniger VK-H10

Prijs op aanvraag

Productspecificaties

Spec1Een lichtgewicht stoomreiniger, volledig vervaardigd in roestvast staal. Met een continu navulbare watertank, zodat u tijdens het werken kan bijvullen. Deze machine is ideaal voor commerciële sectoren waar geen vuil hoeft te worden opgezogen.

Productomschrijving

Door zijn robuuste RVS uitvoering kan de machine tegen een stootje, de stevige kunststofbuizen en standaard meegeleverde hulpstukken zorgen er voor dat het gehele huishouden op een milieuvriendelijke en hygiënische manier kan worden gereinigd.

Stoomreinigers produceren stoom onder hogedruk (4 tot 10 bar). De KW-H10 gemaakt uit hoogwaardige materialen en voorzien van de nieuwste technologieën.

De VK-H10 ideaal voor carwrapping in combinatie met driehoekmondstuk voorzien van microvezel.

De hitte van de waterdamp zorgt er voor dat de folies die worden gebruikt bij carwrapping eenvoudiger aangebracht kunnen worden. De grote vlakken worden met microvezeldoek (passend op de bijbehorende tool) verwarmd, voor de kleine delen wordt er gebruik gemaakt van standaard stoompistool.

De RVS uitvoering is een zeer degelijke stoomreiniger voor dagelijks gebruik. De VK-H10 heeft maar liefst 4,5 bar en een 1,8 liter boiler die 160 graden stoom produceert.
Tevens is de VK-H10 voorzien van een 2 liter voortank die de RVS boiler continu voorziet van nieuw water, wat het werkgemak enorm vergroot. Hierdoor is het mogelijk aaneengesloten door te werken u hoeft enkel de machine af en toe met water bij te vullen.
Dit doet u terwijl de machine gewoon aanstaat. Deze hoeft dus niet eerst af te koelen.

Terug naar stoomreinigers

StroomStoomdrukMax vermogenBoiler inhoudBoiler

Voorraadtank boiler

GewichtSlang bediening TemperatuurLengte slang
230 Volt6 Bar3000 Watt1.8 LiterRVS2 liter6.5 KgJa160 gr2.2 mtr

 

Copyright © 2021 Van Kats Woerden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM