Assortiment

Service

Service

Onderhoud & Reparatie
  • Online machine aanmelden
  • Ophaal & retourservice
  • Vervangende machine
Machine aanmelden
Ga terug

BlastMate 40-ECO

Prijs op aanvraag

Productspecificaties

Spec1De BlastMate ECO drukstraalketels zijn ontworpen voor diverse (fijne) straal- en reinigingswerkzaamheden. Het handzame formaat maakt het verplaatsen en werken op verschillende locaties erg eenvoudig

Productomschrijving

Het zeer nauwkeurige doseerventiel van de ECO straalketels wordt pneumatisch geopend en door een veer gesloten. Bij het starten van de machine wordt het doseerventiel geopend en bij het stoppen weer gesloten. Dit voorkomt de hinderlijke stoot van (veel) straalmiddel bij het starten van de machine zoals dat bij andere systemen het geval is.
Op deze manier wordt er in vergelijk minder straalmiddel verbruikt en ook minder stof gecreëerd.

Terug naar BlastMate EXC 40 liter

Een ander groot voordeel is dat de ketel onder druk blijft staan. De machine reageert vrijwel direct bij het starten/stoppen omdat de ketel niet telkens be- en ontlucht hoeft te worden zoals dat bij ‘klassieke’ straalketels het geval is. Zo kan al met een straaldruk van slechts 0,1 bar gewerkt worden. Daarnaast is het straalmiddel vrijwel direct op transportsnelheid en is daardoor de meest efficiënte en precieze methode van stralen.
Met de ECO straalketels kan zowel droog als nat gestraald worden. Ook kan het doseerventiel worden uitgeschakeld om gestraalde objecten of bijvoorbeeld stellingplanken te kunnen schoonblazen met enkel lucht (en eventueel water).

Copyright © 2023 Van Kats Woerden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM