Assortiment

Service

Service

Onderhoud & Reparatie
  • Online machine aanmelden
  • Ophaal & retourservice
  • Vervangende machine
Machine aanmelden
Tekst [Over ons]

Over van Kats Woerden

Wij zijn hèt servicepunt voor reinigingsmachines in regio Woerden 

In 2015 hebben wij onze deuren geopend na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in (professionele) hogedrukreinigers en vloer- reinigingsmachines. Door deze ervaringen kunnen wij u het juiste advies geven over de hogedrukreiniger, stofzuiger, schrobmachine of veegmachine die bij u/ in uw situatie past. U kunt bij ons ook terecht voor uw unit(s) en aanhanger(s). Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en een volledig ingerichte servicebus, waarmee wij u op locatie van dienst kunnen zijn. Met onze servicebus kunnen wij uw machine ophalen en terugbrengen.

Wij persen slangen zowel in de werkplaats als op locatie. Wij verzorgen de installatie en het onderhoud van wasplaatsen.

Wij streven ernaar om u een zo hoog mogelijke kwaliteit en service te bieden, waarbij wij ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat u uw machine weer zo snel mogelijk terug heeft.

Doordat machines en onderdelen van de hoogste kwaliteit geleverd worden, kunnen wij u een goede service en bedrijfszekerheid garanderen. Wij denken graag met u mee over de machine die bij u past. Wij kunnen bij u op locatie komen kijken en een machine (waarvan wij verwachten dat deze bij u past) demonstreren, zodat u het zelf op uw eigen locatie kunt beleven.

Wij werken nauw samen met Van Kats Tuinmachines te Lopik.    
Daar kunt u terecht voor al uw tuin & park machines.

Van Kats Woerden logo
Van Kats Woerden

Copyright © 2024 Van Kats Woerden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM